Kaksi uutta vahvistusta Koplan tiimiin

25.8.2016

ANTTI_H_ANNA_S-5978

Kopla saa riveihinsä kaksi uutta vahvistusta, visuaalisen suunnittelun moniosaajan Antin ja freelancecembalisti Annan.

Koplan uutena visuaalisena suunnittelijana aloittavalla Antti Hietaniemellä on monipuolinen tausta ja kokemusta paitsi graafisesta suunnittelusta myös digitaalisten sisältöjen suunnittelusta ja liikkuvan kuvan tuotannosta. Lisäksi hän toimii digitaalisen median tuntiopettajana Aalto-yliopiston taiteiden ja viestinnän korkeakoulussa. Koplassa Antin vastuulla on visuaalisen suunnittelun lisäksi siihen liittyvien sisäisten prosessien ja työkalujen kehittäminen.

”Kiinnostukseni Koplaa kohtaan herättivät mielenkiintoinen ja muista toimistoista poikkeava profiili, mukavan oloiset työkaverit, hyvältä vaikuttava tunnelma sekä monimuotoinen asiakasportfolio”, Antti kertoo.

Freelancecembalistina työn ohessa toimiva Anna Savelainen vastaa jatkossa Koplan tutkimushankkeiden orkestroinnista projektikoordinaattorin roolissa. Annalla on lisäksi vastuullaan Koplan taloushallinto ja digitaalisten työkalujen käytännön kehittäminen.

”Minua on jo pitkään kiinnostanut asiakasymmärrykseen liittyvät asiat ja datan analysointi. Kopla vaikutti heti toimistolta, joka haluaa oikeasti pureutua asiakkaiden ongelmiin ja löytää niihin ratkaisuja. Myös selkeä viestintä teki vaikutuksen”, juuri markkinoinnin KTM:ksi valmistunut Anna kiteyttää.