Kopla rekrytoi: graafinen suunnittelija

14.6.2016

tyopaletti[2]

Etsimme kehittäjähenkistä graafista suunnittelijaa, jolla on paloa datavisualisointeihin ja konseptointiin. 

Kopla Helsinki on asiakasymmärrystoimisto, jossa tiedon muodolla on väliä. Asiakasymmärrys ja insightit ovat hyödyttömiä, jos niitä ei ymmärretä ja jalkauteta. Missiomme ”vähemmän turhaa, enemmän merkitystä” ohjaa työtämme ja varmistamme, että jokaisen projektin lopputulemat auttavat jalkauttamaan ymmärrystä käytännön työhön.

Haemme nyt graafista suunnittelijaa vahvistamaan joukkoamme ja viemään graafista työtämme taas askelia eteenpäin. Toivomme, että viihdyt myös mukavuusalueesi ulkopuolella, kyseenalaistat ja osaat tarjota omia ratkaisuja sekä hanskaat seuraavat tehtävät:

  • Tiedon viestinnällistäminen esitysmuotoon, datavisualisointi/infografiikat (ppt, pdf, julkaisut, videot)
  • Konseptisuunnittelu (visuaalinen, tekstimuotoinen ja protot)
  • Brändäys, ilmesuunnittelu ja brand bookien luominen
  • Erilaiset jalkautukset insightien pohjalta (myynnin tukimateriaalit, asiakaskeskeiset tuote- ja palveluesittelyt, koulutusmateriaalit, verkkopalvelut, pakkaukset jne.)

Muutama esimerkki töistämme:

tyokollaasi copy

Etsimällämme henkilöllä on vähintään parin vuoden kokemus alalta ja kunnianhimoinen asenne. Olet kiinnostunut sisällöistä ja näet datavisualisoinnin keinona kiteyttää olennaisen. Toisinaan töiden vauhti on kova, joten arvostamme aikaansaavuutta. Toivomme, että osaat suunnitella verkkoon ja ymmärrät siihen liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Luonnollisesti hallitset myös tarvittavat tekniikat.

Meillä Koplassa riittää tekemistä ja mahdollisuuksia kehittää omaa tonttia. Asiakkaamme ovat mukavia ja projektit mielenkiintoisia. Lupaamme innostavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa. Yhdessä sparraillen, tietysti!

Toimistollamme on rento meininki ja kaikkien ajatuksia ja ideoita kuunnellaan. Tulemme porukalla hyvin juttuun niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin: perjantaisin pyörähtää onnenpyörä ja afterworkit kokoontuu naapurissa Teurastamolla.

Toivoisimme, että voisit aloittaa elo-syyskuussa. Laita siis pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen, CV ja portfoliota tulemaan osoitteeseen kati@kopla.fi, kuitenkin viimeistään 20.6. Pyrimme haastattelemaan hakijoita vielä kesäkuun aikana.