Kopla rekrytoi: toimistoharjoittelija

9.8.2017

kuvituskuva_toimistoapulaisrekry

Etsimme toimistoharjoittelijaa kivaan toimistoomme Kalasatamaan syksylle 2017.

Sinun tulisi olla käytettävissämme elo-syyskuun vaihteesta ainakin joulukuun 2017 loppuun asti. Tehtävää riittää etenkin toimistoaskareiden parissa, mutta myös projektitöissä; itse tutkimus- ja konsultointityötä harjoitteluusi ei sisälly.

Unelmaharjoittelijalta vaaditaan reipasta ja työtäpelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta, nopeaa reaktiokykyä erinäisissä tilanteissa sekä täysi-ikäisyyttä. Käytännössä voit varautua tekemään lähes mitä tahansa kahvinkeitosta toimiston sisustukseen, asiakastapaamisten järjestämiseen ja exceleiden täyttämiseen. Etsimme siis ’jokapaikanhöylää’.

Mikäli haluat päästä kokeilemaan oikeata työntekoa mahtavassa kasvavassa porukassamme, lähetä meille hakemus, jossa kerrot vapaamuotoisesti minkälainen toimistoharjoittelija olisit, mitä osaat ja millainen työkaveri olet. Harjoittelu on palkallinen.

Nopeat syövät hitaat eli palkkaamme heti Sinut mitä pikimmiten, jos kemiamme kohtaavat. Laitathan siis hakemuksesi tulemaan osoitteeseen anna.savelainen@kopla.fi, niin päästään aloittamaan hommat yhdessä!