Koplan uusi vahvistus on monipuolinen tutkija ja strategi

17.1.2017

Koplan tiimi vahvistuu. Uusi koplalainen on Enna Leminen, joka aloitti senior insight manager -roolissa tammikuun alussa.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan Leminen on työskennellyt 15/30-toimistossa erilaisissa tutkimus- ja kehitystehtävissä. Koulutukseltaan Leminen on taiteen maisteri taideteollisesta korkeakoulusta. Koplassa häntä kiinnosti hyvä brändi.

”Kopla on asiakasymmärryksen kentällä vahva toimija, jolla on selkeä kulma tekemisessään. Minulle innostava, positiivinen kulttuuri ja hyvä työyhteisö ovat tärkeitä asioita. Työkaverit ovat jo lyhyellä kokemuksella paljastuneet tosi fiksuiksi, taitaviksi ja ennen kaikkea mitä mukavimmiksi. Koplaan oli mukava tulla”, kertoo Leminen.

Lemisen mielestä hyvä asiakasymmärrys rakentuu aidosta vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa, ja asiakkaiden osallistamisesta pelkän kuuntelemisen sijaan. Leminen on tehnyt myös paljon trendeihin ja tulevaisuuden ennakointiin liittyvää työtä. Mikä trendi Lemistä kiinnostaa juuri nyt?

”Tällä hetkellä minua inspiroi no waste -ajattelu. Fiksujen tapojen löytäminen ja priorisointi positiivisessa hengessä. Se opettaa keskittymään olennaiseen, ja kehittämään rutiineja toimivammiksi ja paremmiksi lean-periaatteilla.”

Työllään Leminen haluaa innostaa, inspiroida ja osoittaa uusia mahdollisuuksia.

”Työtäni on tehdä monimutkaisista asioista helposti hahmotettavia”, kiteyttää Leminen tehtävänsä.